Mammalistan

Hur många barn har du, och hur många planerar du att skaffa? Jag har en dotter på 4 månader. Skulle så småningom vilja ha ett eller två till. 

Ett redskap/verktyg som är barn/babyrelaterat som är ett måste? Väldigt svårt att bara välja en sak.... Men barnvagnen då kanske

Något du älskar att göra med ditt/dina barn? Få henne att le stort :)

Hur har ditt liv förändrats sedan du fick barn? Jag försöker vara mer i nuet och ta vara på varenda sekund jag får med min lilla bebis.

Favoritbutik att shoppa till barnen och varför? Name IT, de har mycket fina kläder och basicgrejer till bra pris

Har du alltid velat ha egna barn? Varför/varför inte? Ja, min största skräck har varit att inte kunna få egna barn. Även om man kan adoptera osv så har jag velat uppleva en graviditet och allt vad det innebär. Är så tacksam för att jag fick det!

Det bästa som finns med att vara mamma? Att få följa utvecklingen helt från början, från en liten ärta i magen på ultraljudet, till födseln och alla utvecklingsstadier utanför magen. Det är fantastiskt och så coolt att det är jag och Mattias som har skapat henne!

Något mindre roligt med att vara mamma? När hon är ledsen och helt otröstlig. Händer väldigt sällan (peppar peppar!), men det gör ont i hjärtat såklart varje gång ens barn inte mår bra.

Ditt bästa tips för en ny mamma? Ta en dag i taget och försök att inte ha för höga krav på dig själv.

Slutligen, visa oss en bild på dig och ditt/dina barn?! 

Love you to the moon and back ❤️
Allmänt, Personliga reflektioner | |
#1 - - Anonym:

Åh vilken härlig go liten unge ni har! 💕💕
Mamma

Upp