Saftiga bananmuffins med valnötter (utan mjölk, gluten & socker)
De här blev supergoda, tips till helgfikat! Utgick från det här receptet, bara ändrat lite småsaker :)


Till 8 stora muffins behöver du:
3 ägg
2 bananer
2,5 dl mandelmjöl
0,75 dl rismjöl
3 msk kokosolja
3 msk honung/agavesirap
1,5 tsk bakpulver
En näve grovhackade valnötter
Vaniljpulver, kanel, kardemumma & mald ingefära
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg pösigt, smält kokosoljan och mosa banan. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggvispet tillsammans med olja, honung och mosad banan. Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 18-20 minuter.
Gött!
Jag tar hand om Olivia och du tar köket! Ses nästa vecka !
Kram mamma