Krämig svamppasta

Mums, den här pastan blev väldigt god och nästa gång ska jag prova med lite vitlök i också tror jag. Har inga exakta mått på ingridienserna, men såhär gör du i alla fall:
 
Koka (fullkorns)pasta. Stek upp en hackad gul lök i smör. Tillsätt svamp (jag tog "aromasopp", vet inte namnet på svenska men det är som lite smakrikare champinjoner), salt, peppar, persilja och spenat. I med lite pinjenötter, halverade körsbärstomater och riven parmesanost. Häll på grädde (jag hade iMat från Oatly) och låt puttra lite. Blanda tillsist ihop såsen med pastan och toppa med lite mer persilja och parmesanost.
 
 
Godast att äta ute i solen :)
Recept, Recept - middag | |
#1 - - Lena:

Gud va gott det låter och ser ut!
Du får nog laga lite mat när du kommer!

Kram mamma

#2 - - Lena:

Vitlök sätter extra knorr. Säkert kanon!
Mamma

Upp