Ärtsmoothie och helg

 
Det jag älskar mest med smoothies är att man lätt kan smyga ner nyttiga saker utan att det smakar så mycket, och att man kan ta vara på rester. Jag hatar nämligen att kasta mat, så idag när det blev lite över av Olivias ärtpuré så slängde jag ned den i min smoothie! Kamoflera med lite goda söta frukter som mango, ananas och banan och du känner inte att det är grönsaker i, jag lovar. Det trixet kommer jag nog använda mig av många gånger under småbarnstiden... ;)
 
 
 
 
Annars då. Vi har haft det lite jobbigt sista tiden med sömnen b.la. Olivia har vaknat flera gånger på nätterna och gråtit. Ett tag sov hon 5-6 timmar i sträck, men inte nu längre. Kollade i min app jag har på telefonen och det visade sig att hon är inne i en utvecklingsperiod just nu, så det är inte så konstigt. Har även läst på Facebook i en mammagrupp jag är med i att många andra har samma problem. Hoppas det går över snart bara, man blir rätt sliten. Mattias har fått sova i ett annat rum några nätter för att han ska orka åka till jobbet på morgonen :/ 
 
Nu är det snart helg i alla fall och imorgon tänkte vi nog ta en shoppingtur till Sverige hela familjen. Får se om det blir Töcksfors eller Charlottenberg. Eller kanske Strömstad, där har vi aldrig varit :) 
 
Allmänt, Smoothies | |
#1 - - Anonym:

Fiffigt med nyttiga smoothies !
Ja det är svårt med sömnen vissa perioder...... Det ordnar dig! 😍

#2 - - Anonym:

Synd att vi inte bor närmare och kan hjälpa er mer! 💕
Kram mamma

Upp