Höstfeeling

Så var det slut på semestern. Tre veckor går fort. Men vi har hunnit med mycket ändå måste jag säga och haft det väldigt bra, hade till och med ganska tur med vädret! I alla fall första två veckorna. Nu i det sista har det regnat en hel del och idag känns det riktigt höstigt ute tycker jag...
 
I helgen skrev vi kontrakt på en ny lägenhet! Med inflytt 1 september, så det är nästan bara att börja packa direkt. Känns skönt faktiskt. Vi bor väldigt fint nu och har trivts bra här vi bara vi två, men med en bebis blir det tyvärr alldeles för trångt... Även om själva hon är liten så tar hennes saker upp halva lägenheten, haha. Och värre blir det väl när hon börjar krypa/gå osv. 
Så under veckan ska vi nog börja packa några flyttlådor, planera vad vi ska köpa för vitvaror osv. Sen i helgen kommer Mattias pappa och två småsystrar till Oslo, så då tänkte vi gå på Tusenfryd (tivoli) om det blir fint väder. Skoj! 
 
Nu sa jag dricka upp mitt nescafé (!!), vår kaffebryggare gick sönder igår :( så måste också till butiken någon dag och se om man kan få en ny... köpte den för bara någon månad sen nämligen. Annars måste vi hur som hest köpa en annan kaffebryggare, klarar oss inte utan.
 
 
Allmänt | |
#1 - - Lena:

Ni lyckades verkligen passa in de 2 finaste veckorna på hela sommarn!! Härligt för er! 😍 Förstår att det ska bli skönt att få lite större lägenhet. /Mamma

Vilken liten goding ni har till dotter!! 💖

Upp